Het verwijderen van bestanden uit de bibliotheek kan zolang je een bestand nog niet hebt gedeeld met een cliënt. Dat gaat als volgt: 

Stap 1) Ga naar de mediabibliotheek.

Stap 2) Druk op het rode kruisje rechts onderin het bestand dat je wilt verwijderen.

Stap 3) De melding "weet u zeker dat u dit bestand wilt verwijderen?" verschijnt. Klik op Ja. 

Vervolgens wordt het bestand uit je bibliotheek verwijderd. 

Zie je geen rood kruisje rechts onderin het bestand dat je wilt verwijderen staan? Dan heb je het bestand al gedeeld met een cliënt. Het is dan niet meer mogelijk om het bestand te verwijderen.

Heeft u het antwoord gevonden?