Via Pluform kun je SMS'jes naar elkaar sturen. Dat is een heel mooie toevoeging op de coachingsdialoog. Coaches zetten SMS-berichten in om hun cliënt net even dat duwtje in de rug te geven, succes te wensen of te activeren. Dat werkt goed!

Een SMS-bericht verstuur je als volgt:

Stap 1) Klik binnen jouw Pluform-profiel op Activiteiten.

Stap 2) Klik op de dialoog met de persoon naar wie je een SMS wilt sturen

Stap 3) Klik op + SMS

Stap 4) Type je SMS-bericht en klik op "SMS"

Stap 5) Je SMS'je wordt toegevoegd aan de dialoog en verstuurd naar het telefoonnummer van de ontvanger.

Is de + SMS knop grijs en niet aanklikbaar? Dan moet(en) jij en/of de ander nog het eigen telefoonnummer verifiëren. Pas als beide telefoonnummers zijn geverifieerd, kunnen SMS-berichten worden verstuurd.