Om SMS-berichten te versturen en om 2-wegverificatie te gebruiken hebben coach en cliënt een geverifieerd telefoonnummer nodig.
Dit doe je als volgt:

Stap 1) Klik in jouw Pluform-profiel op je naam, rechts bovenin het scherm.

Stap 2) Scroll naar beneden en voer onder account gegevens je telefoonnummer in. Let op een eventuele landcode als je buiten Nederland zit.

Stap 3) Vink "Gebruik dit nummer voor SMS-diensten" en/of "Gebruik dit nummer voor 2-stapsverificatie" aan.

Stap 4) Klik op 'Opslaan' onderaan de pagina.

Stap 5) Jouw mobiele nummer wordt direct gecontroleerd door het systeem. Je ontvangt een SMS-bericht met daarin een cijfercode.

Stap 6) Noteer de ontvangen cijfercode in het ‘Verificatiecode’-veld binnen uw profiel.

Stap 7) Kies voor ‘Opslaan’.

Indien de procedure juist is doorlopen krijg je de melding dat de verificatie van jouw telefoonnummer goed is uitgevoerd. Dezelfde melding zal weergegeven worden onder jouw mobiele nummer binnen jouw profiel. Vanaf dat moment is het mogelijk om gebruik te maken van de SMS-functies binnen Pluform. Je kunt deze functies eenvoudig ook weer uitzetten binnen jouw profiel.