Het toevoegen van een cliënt gaat als volgt:

Stap 1) Ga in het rechtermenu naar 'Cliënten'

Stap 2) Druk op 'Cliënt toevoegen'

Stap 3) Persoonlijke gegevens: voer het e-mailadres, voornaam, achternaam en geslacht van de cliënt in. Let op: Op het door jou opgegeven e-mailadres zal de cliënt zijn activatiecode en notificatiemailtje krijgen.

Stap 4) :

Taalinstellingen: Selecteer de taal die van toepassing is. Klik vervolgens op de knop 'volgende' om verder te gaan met het toevoegen van de cliënt

Stap 5) Dialoog: Schrijf in het tekstvenster jouw eerste bericht aan jouw cliënt. Vaak is dit een bericht waarin je jouw cliënt welkom heet, wat uitlegt over Pluform en de begeleidingsovereenkomst.

Stap 6) Klik op 'aanmaken'

Stap 7) Het account is nu aangemaakt. Jouw cliënt krijgt nu een activatiemailtje om het account te activeren. Vanaf het moment dat jouw cliënt zijn account heeft geactiveerd, kun je de dialoog met jouw cliënt starten