Het toevoegen van bestanden aan de bibliotheek gaat als volgt:

Stap 1) Ga naar de mediabibliotheek.

Stap 2) Druk op de knop 'voeg media toe',

Stap 3) Selecteer het bestand wat je wilt uploaden. Klik op de knop 'bestand kiezen'.

Stap 4) Klik vervolgens op toevoegen om het bestand te uploaden.

Stap 5) Het bestand is nu toegevoegd aan de bibliotheek. Let op! Dit bestand is nog niet gedeeld met jouw cliënt of coach. Om een bericht te delen met iemand anders, voeg je hem toe aan een dialoogberichtje.