Het toevoegen van een video aan de bibliotheek gaat als volgt:

Stap 1) Ga naar de mediabibliotheek.

Stap 2) Druk op de knop 'voeg media toe'.

Stap 3) Voor het uploaden van een video heb je een URL nodig. Deze vind je door naar de site van YouTube of Vimeo te gaan en de gewenste video op te zoeken.

Stap 4) Als de video gevonden is, selecteer je de URL van de video. Als de URL is geselecteerd klik je op de rechtermuisknop en kies je de optie 'kopiëren' Als de URL gekopieerd is ga je terug naar de Pluform omgeving.

Stap 5) Druk vervolgens nogmaals op de rechtermuisknop maar nu kies je voor de optie 'plakken'. De URL van de video zal in het lege veld geplakt worden. Daarna kan je de video uploaden door op de knop ' toevoegen' te klikken.

Stap 6) De video is nu succesvol toegevoegd aan de bibliotheek! Let op, de video is niet automatisch gedeeld met jouw cliënt of coach. Om de video te delen met iemand anders, voeg je hem toe als bijlage in een dialoogbericht.