Een bericht naar je coach versturen doe je zo:

Stap 1) Log in op Pluform met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2) Je komt direct in de dialoog pagina terecht tussen jou en jouw coach. Daar heeft je coach in elk geval al een welkomstberichtje op gezet.

Stap 3) Druk op '+ bericht' in de linkerbovenhoek.

Stap 4) Type je bericht in het vak onder 'nieuw bericht'.

Stap 5) Voeg eventueel een bijlage toe door op 'voeg media toe+' te klikken.

Stap 6) Klik vervolgens op 'bericht toevoegen' en jouw bericht wordt toegevoegd aan de dialoog.
Jouw coach krijgt een melding dat er een bericht in jullie dialoog is geplaatst.