WIl je jouw Pluform-account laten verwijderen? Dat kan geregeld worden door de servicedesk. Stuur een e-mail naar ons of bel ons op 013 - 2070180.

 Er zijn verschillende opties:

  • Jouw account laten blokkeren. Dit betekent dat je op een later moment, mocht je dat willen, nog verder kunt met Pluform. Jouw cliënten hebben dan nog gewoon toegang tot Pluform en kunnen hun dialoog met jou bekijken. Zij kunnen echter geen berichten meer naar jou sturen.
  • Jouw account definitief laten verwijderen. Dit betekent dat jouw account en alle gegevens die daaraan zijn gekoppeld, worden verwijderd. Dit betekent ook dat eventuele cliënten van jou niet meer hun dialoog met jou kunnen bekijken.

 
Daarnaast vinden wij het natuurlijk jammer dat je jouw account bij Pluform wilt laten annuleren. Wij zouden er erg mee geholpen zijn als je ons wat kunt vertellen over hoe Pluform niet voldoet aan jouw wensen. Zo kunnen wij ons product verder verbeteren voor iedereen. Heb je daarom tips voor Pluform? Deel ze vooral met ons!

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik mijn account niet laat verwijderen?
Bij Pluform hanteren wij een bewaartermijn van 2 jaar. Dat betekent dat jouw gegevens, als jij jouw licentie annuleert, tot twee jaar na annulering worden bewaard door Pluform. Hierna worden ze blijvend verwijderd van de server. Cliëntgegevens worden bewaard tot 2 jaar na hun laatste activiteit op Pluform.

Heeft u het antwoord gevonden?