Het ontzeggen van toegang aan een coach doe je als volgt:

Stap 1) Klik in het menu op de optie 'coaches'.

Stap 2) Klik de coach waarvan je het account wilt deactiveren.

Stap 3) Als je op de coach geklikt hebt waarvan je het account wilt deactiveren, kom je in het volgende venster terecht.

Stap 4) De coach kan je vervolgens deactiveren door het blok aan te klikken. Er verschijnt nu een vinkje. Dit betekent dat de optie om de coach te blokkeren is geselecteerd. Scroll naar beneden en klik op de knop 'opslaan'.

Stap 5) De wijzigingen zijn opgeslagen in ons systeem. De coach is nu geblokkeerd en kan niet meer inloggen. Let op: dit betekent ook dat alle cliënten die zijn toegekend aan de coach geen toegang hebben tot Pluform.