Het deactiveren/archiveren van een cliënt doe je als volgt:

Stap 1) Klik in het menu op de optie 'cliënten'.

Stap 2) Vervolgens kom je in het volgende scherm terecht. Hier kan je de cliënt deactiveren/archiveren. Dit doe je door het geselecteerd icoontje aan te klikken (het rondje met de doorgetrokken streep). 

Stap 3) Je krijgt het volgende scherm te zien. Hier wordt gevraagd of je zeker weet dat je de cliënt wilt archiveren. Als je zeker bent van je zaak klik je op 'ja'. 

Stap 4) Je hebt je cliënt gearchiveerd. Dit betekent dat de cliënt niet meer zichtbaar is in het overzicht met actieve cliënten. Wil je toch even terug naar het gesprek met de gearchiveerde cliënt? Geen probleem. Klik dan rechtsboven op 'show archived cliënten' en je kunt de dialoog met de cliënt terugvinden. 

Heeft u het antwoord gevonden?