Clienten laten inloggen binnen Pluform via jouw website? Dan zijn hier verschillende manieren voor.

1. Link naar Pluform
  2. Pluform in een iframe laden
  3. Single Sign On

Optie 1) Link

De meest eenvoudige methode is om een link naar de inlogpagina te plaatsen op je website. Onderstaande URL verwijst direct naar de inlog pagina.

https://secure.pluform.com/nl

Optie 2) iFrame

Pluform kan embedded worden in een bijvoorbeeld een Wordpress website met behulp van een iframe. Hierbij word Pluform binnen je website geladen waardoor bezoekers jouw website niet verlaten.

Met gebruik van iframe kan de weergave van Pluform veranderen. Dat is mogelijk vervelend voor je klanten. Als je linkt naar Pluform, hebben je klanten daar geen last van en is de ervaring optimaal.

Een voorbeeld hiervan is te vinden op de eCoachPro website: http://ecoachpro.nl/nl/pluform-iframe

Optie 3) Single Sign On

Inloggen doormiddel van Single Sign On is ook mogelijk. Hierbij vind de authenticatie van de gebruikers plaats via jouw eigen website.

Deze manier van inloggen word voornamelijk gebruikt door onderwijsinstellingen. Voor meer informatie over Single Sign On en de implementatie hiervan neem contact op met de servicedesk.