Je eigen logo uploaden in je Pluform omgeving doe je zo:

Stap 1) Je bent ingelogd in je Pluform omgeving. Om een wijziging door te geven klik je op je naam. In dit voorbeeld is dat Lisette de Wit.

Stap 2) Vervolgens kom je in je account overzicht met persoonlijke gegevens, organisatiegegevens en accountgegevens.

Stap 3) Scrol naar beneden tot het kopje 'organisatiegegevens'. Hier zie je een overzicht van de gegevens die je kunt aanpassen binnen je Pluform omgeving.

Stap 4) Voor het uploaden van je eigen logo, klik je op de knop 'media selecteren'.

Stap 5) Vervolgens klik je op de knop 'bestand kiezen'. Je kunt in je bestand het logo selecteren wat je wilt toevoegen in Pluform. Mocht je het logo al een andere keer hebben toegevoegd in Pluform, is er kans dat de afbeelding al in je bibliotheek staat. Dit betekent dat je het logo ook kunt selecteren in je bibliotheek. Zo hoef je niet twee keer dezelfde afbeelding te uploaden.

Stap 6) Als je het bestand gekozen hebt, zie je rechts achter de knop 'bestand kiezen' de naam van het bestand staan. Klik nu op de knop 'toevoegen'

Stap 7) Het uploaden van je logo is gelukt! Nu moet je de verandering alleen nog opslaan.

Stap 8) Voor het opslaan van de verandering in je organisatiegegevens scrol je naar beneden totdat rechtsonder de knop verschijnt 'opslaan'. Klik hierop en de wijziging wordt automatisch verwerkt in ons systeem.