Je eigen slogan toevoegen in je Pluform omgeving doe je zo:

Stap 1) Je bent ingelogd in je Pluform omgeving. Om een wijziging door te geven klik je op je naam. In dit voorbeeld is dat Lisette de Wit.

Stap 2) Vervolgens kom je in je account overzicht met persoonlijke gegevens, organisatiegegevens en accountgegevens.

Stap 3) Scrol naar beneden tot het kopje 'organisatiegegevens'. Hier zie je een overzicht van de gegevens die je kunt aanpassen binnen je Pluform omgeving.

Stap 4) Type jouw slogan in het tekstbalkje naast 'Slogan'.

Stap 5) Het uploaden van je slogan is gelukt! Nu moet je de verandering alleen nog opslaan. Voor het opslaan van de verandering in je organisatiegegevens scrol je naar beneden totdat rechtsonder de knop verschijnt 'opslaan'. Klik hierop en de wijziging wordt automatisch verwerkt in ons systeem.