Van coach, loopbaanadviseur, diëtist tot dokter, Pluform is populair onder diverse beroepsgroepen. Begrijpelijk dat elke beroepsgroep ook anders wilt worden aangesproken. Daarom bedacht Pluform de flexibele naamgeving. De flexibele naamgeving helpt jou om je Pluform omgeving nog persoonlijker te maken! Dat doe je als volgt:

Stap 1) Selecteer in het optiemenu 'organisatie'.

Stap 2) Vervolgens kom je in het volgende scherm terecht. Hier kan je al je organisatiegegevens inzien en wijzigen. Scroll helemaal naar beneden om de flexibele naamgeving te wijzigen.

Stap 3) Gevonden! We kunnen nu van start met het instellen van de flexibele naamgeving.

Stap 4) Kies de term die past bij jouw professie. Als je op zwarte pijltje klikt of naar beneden scrollt, worden er nog andere termen weergeven die jouw functie wellicht het best omschrijft.

Stap 5) Kies vervolgens de term die past bij je doelgroep.

Stap 6) De laatste optie is om een term in te stellen voor de interventies die je opstuurt naar je coachee. Kies de term die het best aansluit.

Stap 7) Alles ingevuld? Klik dan op de knop 'opslaan'.

Stap 8) Het organisatieaccount is bijgewerkt! De flexibele naamgeving is ingeschakeld waardoor jouw Pluform omgeving nu nog persoonlijker is geworden.

Let op: flexibele naamgeving behoort tot de extra functionaliteiten van Pluform. Je kan alleen je naamgeving in Pluform veranderen als deze functionaliteit actief is. Heb je nog geen flexibele naamgeving, maar wil je dit wel? Neem contact met ons op.