Een klant op inactief zetten doe je zo:

Stap 1) Klik in het rechtermenu op de optie 'cliënten'. Op deze manier kom je in je cliëntenoverzicht.

Stap 2) Vervolgens klik je op de naam van de cliënt die je wilt archiveren.

Stap 3)  Als je hier eenmaal op geklikt hebt kom je in het dialoogoverzicht met je cliënt. Rechtsboven staat de optie 'archiveer'. Als je op deze optie klikt worden het gesprek en de cliënt automatisch gearchiveerd.

Stap 4) Het is gelukt! Je cliënt is nu gearchiveerd. Dit betekent dat de Pluform omgeving van je cliënt op inactief is gesteld. Jouw cliënt kan nog wel inloggen in Pluform, maar jullie kunnen geen contact meer met elkaar opnemen via Pluform.

Jouw cliënt krijgt een melding via e-mail dat zijn/haar account is gearchiveerd.