Het wijzigen van je cliëntengegevens doe je zo:

Stap 1) Je bent ingelogd in je Pluform omgeving. Om een wijziging door te geven klik je op je naam. In dit voorbeeld is dat Jack Only.

Stap 2) Vervolgens kom je in je account overzicht met persoonlijke gegevens, accountgegevens en taalinstellingen. Hierin kun je de gegevens wijzigen die je wilt veranderen.

Stap 3) Klik nu op de blauwe knop 'opslaan' onderaan en je gegevens worden automatisch gewijzigd.