Je gegevens wijzigen in Pluform als coach doe je zo:

Stap 1) Je bent ingelogd in je Pluform omgeving. Om een wijziging door te geven klik je op je naam. In dit voorbeeld is dat Lisette de Wit.

Stap 2) Vervolgens kom je in je accountoverzicht met persoonlijke gegevens, organisatiegegevens en accountgegevens. Hierin kun je de gegevens wijzigen die je wilt veranderen.

Stap 3) Klik, nadat je de gegevens die je wilt wijzigen hebt gewijzigd, nu op de groene knop 'opslaan' onderaan en je gegevens worden automatisch gewijzigd.