Een wijziging doorvoeren in de organisatiegegevens van jouw organisatie-account kun je doen als je de rol Organisatiemanager bent. Ben je coach binnen een organisatieaccount, maar geen Organisatiemanager? Vraag dan aan je Organisatiemanager om de wijziging door te voeren.

Het doorvoeren van wijzigingen in de organisatiegegevens doe je als volgt:

Stap 1) Je bent ingelogd in je Pluform omgeving. Om een wijziging door te voeren in je organisatieaccount, kies je voor de optie 'organisatie' in het menu.

Stap 2) Je ziet nu alle organisatiegegevens van jouw organisatie-account. Hierin kun je nu de gewenste wijziging doorvoeren. Denk aan alle organisatie - en factuurgegevens, pakketten en flexibele naamgeving.

Stap 3) Als je alle gewenste wijzigingen hebt ingevoerd, klik je op de blauwe knop
'opslaan' rechtsonder. De wijziging zal automatisch worden doorgevoerd in Pluform.