Een klant weer terug op actief zetten doe je zo:

Stap 1) Klik in het rechtermenu op de optie 'cliënten'. Op deze manier kom je in je cliëntenoverzicht.

Stap 2) Klik in de rechterbovenhoek op Toon Gearchiveerde Cliënten.

Stap 3) Vervolgens zie je een overzicht van de cliëntaccounts die zijn gearchiveerd. Klik op het grijze stopbordicoontje naast de naam van de cliënt die je wilt dearchiveren.

Stap 3)  Als je hier eenmaal op geklikt hebt krijg je een pop-upberichtje met de vraag of je zeker weet dat je deze cliënt wilt dearchiveren. Klik op "Ja".

Stap 4) Het is gelukt! Je cliënt is nu gedearchiveerd. Dit betekent dat de Pluform omgeving van je cliënt weer op actief is gesteld. Jouw cliënt kan gewoon inloggen in Pluform en jullie kunnen weer contact met elkaar opnemen via Pluform.

Jouw cliënt krijgt een melding via e-mail dat zijn of haar account weer is geactiveerd.