Als je een organisatiemanager bent kan het voorkomen dat een coach in jouw organisatie een tijdje geen gebruik heeft gemaakt van Pluform, maar dat nu wel weer wil gaan doen. Dan kun je de coach gemakkelijk en snel weer terug op actief zetten. Dit betekent dat hij of zij weer toegang meer heeft tot Pluform en dus ook weer kan communiceren met zijn of haar cliënten via Pluform.

Een coach op actief zetten doe je als volgt:

Stap 1) Klik in het rechtermenu op de optie 'Coaches'. Op deze manier kom je in je coachoverzicht.

Stap 2) Vervolgens klik je op de tekst Toon geblokkeerde coaches in de rechterbovenhoek.

Stap 3)  Je ziet nu een overzicht van de door jou geblokkeerde coachaccounts, met een streep door de namen van de geblokkeerde coaches. Klik op de naam van de coach wiens account je weer wilt activeren.

Stap 4) Je komt nu in het coachprofiel van de geblokkeerde coach terecht. Scroll naar beneden tot je het onderdeel Status ziet, met een aangevinkt vakje met de tekst Geblokkeerde gebruiker ernaast. Klik op het vakje zodat het vinkje verdwijnt.

Stap 4) Klik vervolgens op Opslaan onderaan de pagina.

Stap 5) Het is gelukt! Het coachaccount is nu gedearchiveerd. De coach krijgt hier via e-mail een melding van en kan weer aan de slag in Pluform.