Als je een organisatiemanager bent kan het voorkomen dat een coach in jouw organisatie geen gebruik meer maakt van Pluform. Dan kun je de coach gemakkelijk en snel op inactief zetten. Dit betekent dat hij of zij geen toegang meer heeft tot Pluform en dus niet meer kan communiceren met zijn of haar cliënten via Pluform.

Een coach op inactief zetten doe je als volgt:

Stap 1) Klik in het rechtermenu op de optie 'Coaches'. Op deze manier kom je in je coachoverzicht.

Stap 2) Vervolgens klik je op de naam van de coach die je wilt archiveren.

Stap 3)  Als je hier eenmaal op geklikt hebt kom je in het account van de coach. Scroll naar beneden totdat je Status ziet, met een vakje met ernaast de tekst Geblokkeerde gebruiker. Klik op het vakje.

Stap 4) Klik vervolgens op Opslaan onderaan de pagina.

Stap 5) Het is gelukt! Het coachaccount is nu gearchiveerd. De coach krijgt hier via e-mail een melding van.