Een interventie aanmaken doe je zo:

Stap 1) Klik in het rechtermenu op de optie 'Interventies'. Bij jou kan deze optie overigens ook anders heten, bijvoorbeeld 'opdrachten' of 'werkboeken'.

Stap 2) Vervolgens kom je in jouw interventie-overzicht. Hier heb je een overzicht van alle interventies/opdrachten die je reeds hebt gemaakt. Klik met de muis op de blauwe knop 'interventie toevoegen'. Hierdoor kun je een geheel nieuwe interventie aanmaken voor je cliënt.

Stap 3) Vul nu alle lege velden in; Maak een titel aan, kies een categorie, en beschrijf de interventie. Voeg eventueel ook een mediabijlage toe. Dat doe je door op de knop 'voeg media toe' te klikken. Hier kun je het bestand selecteren en uploaden.

Stap 4) Wanneer alle velden zijn ingevuld klik je op de blauwe knop 'opslaan' onderaan de pagina.

Stap 5) Gefeliciteerd! Het is gelukt. De interventie is nu aangemaakt.

Je voegt de interventie vervolgens toe door in de dialoog met jouw cliënt, na het typen van jouw berichtje, voor de optie Voeg Media of Interventie toe te kiezen. Je vindt de door jou gemaakte interventie dan in het interventie-overzicht. Selecter de interventie en verstuur je berichtje. Jouw cliënt krijgt via e-mail een melding dat het bericht voor hem of haar is klaargezet.