Heb je een goede opdracht die je graag hergebruikt voor een andere cliënt? Dat kan! Volg de volgende stappen:

1. Ga binnen Pluform in het rechtermenu naar Opdrachten. (In jouw profiel heten Interventies misschien anders, bijvoorbeeld Interventies, Reflectieverslagen, Dossiers).
  2. Je komt in het opdrachtenscherm terecht. Hier zie je naast elke opdracht/interventie drie icoontjes staan. Als eerste icoontje zie je een schrijfblokje of slotje. Dit icoontje laat zien of je een interventie reeds hebt toegekend aan een cliënt (slotje) of nog kunt bewerken (schrijfblokje). Klik op het schrijfblokje als je een interventie wilt aanpassen. Zie je niet het schrijfblokje staan maar het slotje? Klik dan op het tweede icoontje. Hiermee kun je de interventie kopiëren, hernoemen, en personaliseren naar de specifieke cliënt.
  3. Voeg de opdracht/interventie toe aan jouw dialoog met jouw cliënt. Ga hiervoor naar Activiteiten in het rechtermenu.
  4. Klik vervolgens op de dialoog met jouw cliënt.
  5. Klik op +bericht.
  6. Type een nieuw bericht in het tekstvakje.
  7. Klik op Voeg media of opdracht / interventie toe.
  8. Selecteer de te herbruiken opdracht in het drop-down menu.

9. Klik op "Bericht toevoegen". Jouw interventie/opdracht is nu toegevoegd aan de dialoog met jouw cliënt!

Archiveren interventies

Heb je een interventie/opdracht niet meer nodig en wil je hem niet meer zien in jouw interventie-/ opdrachtenoverzicht? Klik dan in het Opdrachtenoverzicht op het groene archiefbakje, het derde icoontje. Zo wordt de interventie gearchiveerd. Wil je de interventie weer terugzien? Klik dan op Toon gearchiveerde opdrachten/interventies.