Let op: interventies kunnen alleen worden verwijdert als de interventie nog niet is toegekend aan een coachee.

Stap 1) Klik in het menu op de optie 'opdrachten'.

Stap 2) In het opdrachten overzicht zie je alle interventies die je als coach hebt aangemaakt. Ook kan je zien welke interventies nog niet zijn toegekend en welke wel. Bij de interventie van Jack staat een slotje. Dit bekent dat de interventie al is toegekend aan een coachee. Bij de interventie van Joanna staat een tandwiel. Dit betekent dat de interventie nog niet is toegekend en nog verwijdert kan worden.

Stap 3) Wil je de interventie van Joanna verwijderen? Klik dan op het icoontje met het tandwiel.

Stap 4) Vervolgens kom je in een venster waar de interventie van Joanna wordt weergeven. Wil je de interventie verwijderen? Klik dan op de knop 'verwijderen'.

Stap 5) Voor de zekerheid vraagt Pluform of je de interventie van Joanna wilt verwijderen. Is dit daadwerkelijk het geval? Klik nogmaals op de knop 'verwijder'.

Stap 6) Het is gelukt! De interventie van Joanne is verwijdert.

Let op: als er een slotje achter de naam van de coachee staat, is de interventie al toegekend. Dit betekent dat de interventie niet meer bewerkt of verwijdert kan worden.