Het aanmaken van een groepsdiscussie doe je als volgt:

Stap 1) Klik in het menu op de optie 'groepsdiscussie'.

Stap 2) Het volgende scherm verschijnt in beeld. Hier kan je een groepsdiscussie toevoegen aan je Pluform omgeving. Klik daarvoor op de knop '+groepsdiscussie toevoegen'.

Stap 3) Vervolgens kan je beginnen met het aanmaken van je groepsdiscussie. Vul de lege velden in en voeg coaches en cliënten toe.

Stap 4) Heb je dat gedaan? Dan ziet het er ongeveer zo uit:

Stap 5) Alles gecontroleerd? Niemand vergeten? Scroll dan naar beneden en klik op de knop 'opslaan'.

Stap 6) Gelukt, je kan van start met de groepsdiscussie!