Het toevoegen van mensen in een reeds bestaande groepsdiscussie doe je als volgt:

Stap 1) Klik in het menu op de optie 'groepsdiscussies'.

Stap 2) Het volgende scherm verschijnt in beeld.

Stap 3) Selecteer de groepsdiscussie waar jij personen aan wilt toevoegen. Dit doe je door te klikken op het grijze icoontje met het document en de pen.

Stap 4) Je komt nu in het scherm waarin je de groepsdiscussie kan bewerken.

Stap 5) Scroll naar beneden totdat het beeld verschijnt met de tekst 'coaches toevoegen' en 'cliënten' toevoegen. Je kan hier de persoon/personen toevoegen die je nog mist in je groepsdiscussie. Klik vervolgens op de knop 'opslaan' om de wijzigingen door te voeren.

Stap 6) Het is gelukt! De persoon/personen die jij wilde toevoegen, zijn toegevoegd aan de groepsdiscussie.