Het plaatsen van een bericht in een groepsdiscussie doe je zo:

Stap 1) Klik in het menu op de optie 'groepsdiscussie'.

Stap 2) Het volgende scherm verschijnt in beeld. Klik op de groepsdiscussie waarin jij een bericht wilt plaatsen.

Stap 3) Vervolgens kom je in het dialoog overzicht terecht van de groepsdiscussie. Om een bericht aan de groepsdiscussie toe te voegen klik je op de knop '+bericht'.

Stap 4) Je kan nu een bericht samenstellen. Wil je een bijlage toevoegen? Klik dan op de knop 'voeg bijlage toe'. Je kan dan op de knop 'media selecteren' klikken en een bestand toevoegen aan je bericht.

Stap 5) Is je bericht af? Klik dan op de knop 'bericht toevoegen'.

Stap 5) Het is gelukt! Je bericht is geplaatst in de groepsdiscussie.

Let op: groepsdiscussie behoort tot de extra functionaliteiten van Pluform. Je kan alleen je een groepsdiscussie in Pluform starten als deze functionaliteit actief is. Heb je nog geen toegang tot groepsdiscussies, maar wil je dit wel? Neem contact met ons op.