Het toevoegen van een bijlage uit je mediabibliotheek aan je dialoogbericht doe je als volgt:

Stap 1) Klik in het menu op de optie 'cliënten'.

Stap 2) Selecteer de cliënt wie je het bestand uit de mediabibliotheek wilt toesturen.

Stap 3) Je begeeft je nu in het dialoog overzicht met de geselecteerde cliënt. Klik op de knop '+bericht' om een bericht met bijlagen toe te voegen aan de dialoog. Vervolgens klik je op de knop 'voeg media of opdracht toe' en daarna op de knop 'media selecteren'.

Stap 4) Als dat gelukt is kom je in het volgende scherm terecht. Rechtsboven klik je op de optie 'bibliotheek'. Er verschijnen alle bestanden die in jouw bibliotheek staan. Om een mediabestand te delen met jouw cliënt, selecteer je het bestand uit de bibliotheek die je graag wilt delen.

Stap 5) Heb je het bestand uit de mediabibliotheek geselecteerd? Klik dan op de knop 'toevoegen'.

Stap 6) Het bestand uit de mediabibliotheek is nu toegevoegd aan het bericht. Als je bericht af is klik je op de knop 'bericht toevoegen'.

Stap 7) Het bestand uit de mediabibliotheek is nu toevoegt aan de dialoog met je cliënt.