Krijg je de melding dat je geen cliënt meer kunt toevoegen aan je account? Waarschijnlijk heb je je maximum aantal toe te voegen cliënten bereikt.

Check eerst eens of er cliënten in je overzicht staan die je momenteel niet meer aan het begeleiden bent. Misschien zijn sommige trajecten al afgerond. Deactiveer de cliënten van wie de accounts al zijn afgerond. Dat doe je door op het rode stopbord naast de naam van de cliënt te drukken. De cliënt verdwijnt nu uit jouw totaaloverzicht. (Geen zorgen, de cliënt heeft gewoon nog toegang tot de met jou gevoerde dialoog :-) )
Omdat jouw maximum aantal toe te voegen cliënten alleen geldt voor actieve cliënten, kun je nu weer een cliënt toevoegen.

Heb je je maximum aantal actieve cliënten bereikt en kun je geen cliëntaccounts deactiveren? Neem dan contact met ons op en wij geven je account een upgrade. Stuur een mailtje naar servicedesk@pluform.com of bel naar (013) 2071080!

Heeft u het antwoord gevonden?