Heb je Pluform uitgetest en denk je dat het wat voor je is? Mooi! Je kunt gemakkelijk en snel jouw 30 dagen licentie laten omzetten in een pro licentie. Dit doe je als volgt:

Stap 1) Surf naar www.pluform.com

Stap 2) In de menubalk bovenaan de pagina staan verschillende opties weergeven. Klik op de optie 'prijzen' om je 30 dagen proeflicentie om te zetten naar een betaalde pro licentie.

Stap 3) In het prijzenoverzicht zie je 3 opties staan. Aangezien je het gratis proefaccount graag wilt verlengen, kies je de optie pro licentie. Dat doe je door op de knop te klikken 'start nu' die bij het pakket pro licentie hoort.

Stap 5) Het volgende scherm geeft je de mogelijkheid om je pro licentie aan te vragen! Vul al je gegevens in en klik vervolgend op de optie 'bestaand account upgraden'. Hierdoor zullen wij jouw 30 dagen proefaccount upgraden en blijven alle gegevens bewaard in jouw Pluform omgeving.

Stap 6) Klik vervolgens op de optie 'verzenden'. Gelukt? Super! Bedankt voor het upgraden van je account en je positieve ervaring met Pluform. Wij staan altijd open voor feedback en horen daarom graag als je op/aanmerkingen hebt over ons platform zodat wij perfectie kunnen nastreven!

Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je verder!