Jij blijft eigenaar van de gegevens die jij binnen Pluform hebt gedeeld. Jij bent daarom de enige die ervoor kunt kiezen jouw account te verwijderen. 

Als je jouw account verwijdert, houdt dit in dat al jouw persoonlijke gegevens binnen Pluform worden verwijderd. Jouw gegevens zijn dan direct verwijderd van de applicatie en zijn binnen enkele dagen ook uit de back-ups.

Hoe verwijder je je account? 

  1. Klik binnen jouw account op jouw eigen naam in de rechterbovenhoek. 
  2. Het scherm "Mijn account" wordt zichtbaar. Klik op "Account verwijderen". 
  3. Een rode knop "Account verwijderen" verschijnt. Klik op deze knop. 
  4. Vervolgens opent een nieuw scherm waarin jou wordt gevraagd te bevestigen dat je jouw account wilt verwijderen. Klik op de knop 'ja' om jouw account te verwijderen. 
  5. Vervolgens verschijnt een pop-up waarin voor de tweede keer wordt gevraagd te bevestigen dat je jouw account wilt verwijderen. Klik nogmaals op "Ja". 

Let op! Dit proces is onomkeerbaar. Wij adviseren jou daarom ook om de informatie uit Pluform die je wilt bewaren (bijvoorbeeld informatie over het traject, gedeelde berichten en ingevulde opdrachten) eerst op te slaan alvorens jouw account te verwijderen. 

Heeft u het antwoord gevonden?