Werk jij voor verschillende organisaties en wil je voor verschillende cliënten een verschillend organisatielogo- en slogan zichtbaar hebben? Dat kan. Volg het onderstaande stappenplan.

1. Ga naar Organisatie (rechtermenu)
  2. Zorg dat er geen vinkje staat bij "Forceer het logo en de slogan bij alle gebruikers van deze organisatie".
  3. Klik op Opslaan.
  4. Ga naar Cliënten
  5. Klik op het schrijfblokje naast de naam van de cliënt voor wie je een andere organisatienaam wilt gebruiken
  6. Je komt nu op de [Cliëntaccount] bewerken-pagina. Scroll naar beneden naar het kopje Organisatielogo en -slogan.
  7. Hier kun je een organisatielogo en -slogan invoeren voor deze specifieke cliënt. Als je hier niets invoert, zal de cliënt het organisatielogo en -slogan zien zoals gespecificeerd in je Organisatie-pagina.
  8. Klik op Opslaan.