Op het moment dat je een account hebt aangemaakt voor je cliënt gebeurt het volgende:

• Jouw cliënt ontvangt een geautomatiseerde e-mail vanuit Pluform, met deze tekst:

Beste [naam cliënt],

Jouw [coach] [naam coach] heeft voor je een account aangemaakt op Pluform. Via
de onderstaande link kun je jouw wachtwoord instellen en inloggen. Je kunt op
de link klikken of deze kopiëren en plakken in de adresbalk van je
webbrowser:

[link https:secure.pluform.com..............]

Deze link is slechts één keer te gebruiken en zal je doorverwijzen naar een
pagina waar je jouw wachtwoord kunt instellen. Nadat je een wachtwoord hebt
ingesteld, kun je inloggen op https://secure.pluform.com/nl/user met je
e-mailadres [e-mailadres cliënt] en het door jou ingestelde
wachtwoord. Let op: verander het hierboven gebruikte e-mailadres niet, anders
is er geen communicatie mogelijk met dit account.

Met vriendelijke groet,

Pluform

Opmerking: Deze e-mail is automatisch gegenereerd door Pluform

• Vervolgens klikt de cliënt op de mail en komt hij op deze pagina:
  • De cliënt moet een wachtwoord instellen om verder te kunnen naar zijn account. Ook moet de cliënt het Privacyreglement en de Gebruikersvoorwaarden van Pluform accepteren.
  • De cliënt klikt op Wachtwoord opslaan en inloggen en komt dan in zijn omgeving. Op de startpagina staat de dialoog met jou. Jouw "welkomstbericht" dat je bij het aanmaken van het cliëntaccount hebt getypt, staat klaar in de dialoog. Je cliënt kan meteen aan de slag.

Wil jouw cliënt zijn/haar wachtwoord of e-mailadres wijzigen? Dat kan hij doen door op zijn naam rechtsbovenin zijn account te klikken. Hij komt dan in zijn profielpagina, waar hij de wijzigingen kan doorvoeren. Vervolgens drukt hij op Opslaan en het wachtwoord of e-mailadres is gewijzigd.